Omschrijving

NU OP EEN TOPLOCATIE TE KOOP: EEN BOUWKAVEL MET BOUWPLAN!

In het prachtige Prins Hendrikpark is nu te koop een prachtige bouwkavel van circa 1330 m2 met een bouwplan voor een moderne onderkelderde villa met garage.

Na amovering van de bestaande bebouwing is hier nu de kans uw eigen droomhuis te laten bouwen; de omgevingsvergunning is verleend en u kunt samen met de architect uw eigen bouwer uitkiezen.

Het ontwerp is een moderne maar ook klassieke villa met Italiaanse bouwstijlkenmerken, welke gebouwd gaat worden volgens de laatste energiebesparende maatregelen. Er zijn verschillende indelingsmogelijkheden uitgewerkt door de architect. Enerzijds op de parterre een indeling met een fraaie entreehal met garderobe en toilet, een living van 50 m2, de keuken en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. Anderzijds is er de mogelijkheid op de parterre een riante woonkeuken te realiseren. In dat geval kan de masterbedroom naar het souterrain met rondom daglicht en een eigen badkamer en walk-incloset of naar de 1e verdieping.

Op de eerste verdieping zijn er mogelijkheden voor een ruime overloop en 3 goede slaapkamers met een complete badkamer. Als de masterbedroom niet naar het souterrain gaat dan is hier een multifunctionele ruimte (met daglicht) van 50 m2, alsmede een technische ruimte en zeer ruime berging/hobbyruimte van 60 m2.

Kortom een zeer ruime villa met gebruiksoppervlakte van 230 m2 en inpandige ruimte van 63 m2.

De ligging van de kavel is mooi in het groen van het Prins Hendrikpark, welke villawijk een rijksbeschermd dorpsgezicht heeft. De ligging is gunstig nabij het NS-station, scholen en uitvalswegen naar de A1 en A27. Recht van gunning voorbehouden.

Graag informeren wij u over de bouwmogelijkheden op deze kavel.

Vraagprijs € 850.000,- kosten koper